Voor wie?

Onze klanten – zowel instellingen als individuele praktijken – zijn organisaties die behandeling of begeleiding geven aan cliënten die dit nodig hebben. Het zijn organisaties die gebruiksvriendelijke software willen hebben waarmee ze voldoen aan de registratieverplichting die voortvloeit uit de WGBO. Daarnaast moet de software hen in staat stellen te declareren bij de verschillende debiteuren (meestal zorgverzekeraars of gemeenten). Grotere, ondernemende organisaties stellen eisen aan zo min mogelijk overhead, overzichtelijke management informatie en duidelijkheid in de toegepaste wet- en regelgeving. Software kortom, die de medewerkers in staat stelt zich te focussen op het leveren van verantwoorde zorg en waarmee met een minimum aan handelingen de zorg ook uitbetaald wordt. Dit alles volgens de actuele wet- en regelgeving.

Careweb altijd en overal up-to-date

Careweb is webbased; dit betekent dat onze klanten overal over Careweb beschikken. Medewerkers zitten niet vast aan een specifieke locatie waar een programma geïnstalleerd is, maar kunnen overal veilig inloggen. Careweb werkt ook op veelgebruikte tablets.

Overheadvermindering betekent meer tijd voor zorg

Bovenop wet- en regelgeving

Careweb volgt veranderingen in wet- en regelgeving op de voet waardoor onze klanten niet gedwongen worden nieuwe versies aan te schaffen.

ISAE3402 type 2 certificaat

Als enige softwarepakket in onze branche, beschikt Careweb over een ISAE type 2 certificaat voor GBGGZ en de DBC’s. Dit betekent dat organisaties die Careweb gebruiken kunnen besparen op accountantsverklaringen: een audit op de validatiemodule en de beheersprocessen is centraal al uitgevoerd. Als klant heeft u de garantie dat Careweb verantwoorde zorg mogelijk maakt. Ook de zelfcontrole GGZ wordt op vele punten afgedekt door dit certificaat.

NEN 7510 certificaat

De NEN 7510 is een certificering voor informatiebeveiliging standaarden in de zorg. Voor Careweb is informatiebeveiliging van uiterst belang. Wij zijn NEN 7510 gecertificeerd, om onze informatiebeveiliging te toetsen en structureel te verbeteren.

Administratieve organisatie / interne controle

Het stroomlijnen van de administratieve organisatie heeft enorm positieve effecten op de stabiliteit van een organisatie en maakt het verschil tussen winst en verlies. Door de strikte validatiemodule die controleert of alle vereiste gegevens compleet en correct zijn, is daarna alleen nog maar sprake van een administratieve afhandeling.