Accountmanager (fulltime)

Functieomschrijving

Sales in de Zorg betekent dat jouw klanten vooral hart hebben voor hun patiënten en cliënten. Dus kiezen ze voor het zorgmanagement systeem en Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) dat hen helpt tijd vrij te maken voor zorg. Daarom werken wij met intussen zestien medewerkers iedere dag hard om de administratieve last voor hulpverleners terug te brengen naar ‘0’.

Binnen het team Sales & Services ben je verantwoordelijk voor het pro-actief onderhouden van de relatie met jouw eigen groep bestaande klanten en in samenwerking met collega’s benaderen en contracteren van nieuwe klanten.

Je brengt de visie achter- en de kracht van Careweb overtuigend over in je communicatie. Je inventariseert de behoeften en knelpunten bij jouw klanten en vertaalt deze naar antwoorden, procesvoorstellen en eventueel offertes voor consultancy of software development. Je bent flexibel, want geen enkele dag verloopt zoals gepland.

Jouw profiel

Je hebt ervaring met de zorgmarkt en beschikt daarnaast over uitstekende commerciële- en communicatieve eigenschappen, zowel mondeling, bijv. in presentaties, als schriftelijk: je hebt een ‘goede pen’.

Klanten weet je aan je te binden en je vindt eenvoudig je eigen weg in de zoektocht naar oplossingen. Een verhaal weet je goed over te brengen en je bent daarnaast niet bang om uitdagingen die je tegenkomt met beide handen aan te pakken. We vragen minimaal een afgeronde HBO opleiding en academisch werk- en denkniveau. Een belangrijk deel van je werkzaamheden omvat het werken met en begrijpen van de zorgapplicatie Careweb. Daarom is affiniteit met software van belang. Jouw intrinsieke motivatie zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen in de zorg, een bijdrage leveren aan de maatschappij is een van je belangrijkste motivatiefactoren. Je bent flexibel, want geen enkele dag verloopt zoals gepland.

Wij bieden:

  • Een uitdagende fulltime baan voor een ondernemende accountmanager.
  • Salaris dat past bij deze functie en jouw ervaring
  • Kans om een positieve bijdrage te leveren aan onze samenleving
  • Collega’s met uiteenlopende achtergronden en interesses
  • Wekelijks bootcampen met een personal trainer
  • Vrijdagmiddagborrels in ons gezellige kantoor aan de Maliebaan in Utrecht.
  • Een Careweb band die regelmatig oefent en ook speelt op kwartaalborrels.

Wie zijn wij

Careweb is een innovatief, 100% webbased elektronisch patiëntendossier en zorgmanagement systeem. We hebben maar één focus; verminder de administratieve werkzaamheden zodat hulpverleners hun tijd kunnen besteden aan cliënten in de specialistische- en basis GGZ, WMO, WLZ, forensische zorg en jeugdzorg.

Bij Careweb geloven we in ons product. We maken software, maar we zien onszelf als onderdeel van de zorg en proberen deze te verbeteren. Kernwaarden binnen Careweb zijn: kwaliteit, autonomie, duurzaamheid en eerlijkheid. We rekenen op elkaar, steunen elkaar en mijden de confrontatie niet. Bij Careweb heerst een informele cultuur, waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen. Careweb is uniek, divers en betrokken. Ben jij dat ook?

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: €2.700,00 per maand

Opleiding:

  • HBO (Vereist)

Locatie:

  • Postcode 3581 in Utrecht Oost (Vereist)
 

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar sales@careweb.nl en wij nemen contact met je op.