Nieuws: ISAE 3402 Type 2 over 2019 behaald!

Met trots informeren wij u dat Careweb succesvol de centraal uitgevoerde audit van de onafhankelijke accountant van Adbeco heeft doorstaan voor wat betreft de correctheid van de facturen over 2019 voor S-GGZ, Basis-GGZ (GBGGZ) en Forensische DBC’s. Op basis van de audit heeft de accountant ons wederom een ISAE3402 ‘goedkeurende verklaring’ type 2 afgegeven, intussen de zevende maal op rij, ongeëvenaard voor zorgmanagement systemen binnen de GGZ, er is geen andere applicatie bekend die dit kan bieden.

ISAE 3402 certificering

De type 2 verklaring onderscheidt zich van de type 1 verklaring, in de zin dat Careweb niet alleen heeft aangetoond dat de declaraties over 2019 kloppen, maar tevens dat de processen binnen Careweb op orde zijn om ook voor de toekomst te verwachten dat de declaratie-mechanismen conform wet- en regelgeving zullen functioneren.

Centrale audit volstaat

Omdat Careweb als multitenant applicatie is opgebouwd, volstaat één centrale audit: al onze klanten maken zonder dat zij het merken gebruik van de centrale declaratie-mechanismen. Andere applicaties hebben per instelling een implementatie van deze mechanismen, waardoor iedere instelling die niet met Careweb werkt, separaat ge-audit moet worden voor correctheid van de declaraties. Dit kost tijd en dus geld. 

Careweb laat centraal de audit plaatsvinden, welke geldig is voor al onze klanten!