Koppelingen

Careweb werkt samen met een aantal koppelpartners om het Elektronisch Patiënten Dossier compleet te maken. Iedere organisatie heeft de mogelijkheid om deze koppelingen te activeren. In BergOp heeft Careweb een partner die zorgt dat vragenlijsten met metingen worden doorgestuurd naar de cliënt. Andere koppelpartners bieden een Elektronisch Voorschrijf Systeem (EVS) binnen Careweb. Ook biedt Careweb de mogelijkheid om E-health modules te integreren. Zo biedt Careweb allerhande mogelijkheden om uw systeem modulair in te richten, passend op uw organisatie.

Careweb heeft ook een koppeling met ZorgDomein. Met deze koppeling kunt u verwijzingen en eventuele referentiegegevens vanuit ZorgDomein in Careweb ontvangen. 

Klik hieronder op de koppelpartner waar u meer over wilt weten.

careweb collega's
Tetra
Therapieland
Mextra
Serviant
Infinitecare
Embloom
DIS
BergOp
previous arrow
next arrow
Tetra
Therapieland
Mextra
Serviant
Infinitecare
Embloom
DIS
BergOp
previous arrow
next arrow
epd menselijk

Careweb PGO 

Per 10 december 2019 is Careweb officieel MedMij deelnemer in het DVP (Dienstverlener Persoon) domein.

Het MedMij-label bevestigt dat PGO’s (Persoonlijke Gezondheids Omgevingen) en ICT-systemen van zorgaanbieders voldoen aan alle afspraken over uitwisseling van gegevens, die zijn vastgelegd in het MedMij Afsprakenstelsel. Hiermee is voor burgers en zorggebruikers een belangrijke stap gezet op weg naar eigen regie over de gezondheid. 

Met de toetreding tot de MedMij deelnemers, sorteert Careweb definitief voor op participatie aan het VIPP, het Versnellingsprogramma Informatie-uitwisseling Patiënt en Professional. Instellingen die Careweb gebruiken zijn in de toekomst daarmee verzekerd van de ondersteuning en infrastructuur die hiervoor vereist zijn. Dit is nodig om bij de realisatie van PGO’s  te voldoen aan alle standaarden en eisen. Careweb werkt aankomend jaar hard, in samenwerking met haar gebruikersvereniging, om ook als DVZA (Dienstverlener Zorgaanbieders) het MedMij label te ontvangen.