Declareren

Valideren en declareren

Hulpverleners registreren, Careweb genereert onder water alle declaraties. Als hulpverlener hoef je je niet af te vragen, welke financiering een client heeft: Careweb herleidt dit op basis van de registraties. In geval meerdere financieringen rond een cliënt actief zijn, herleidt Careweb zelf welke financiering het betreft en zal in geval van twijfel de vraag actief terugstellen. In de agenda maken hulpverleners een afspraak met de client. Alleen de noodzakelijke feiten worden geregistreerd.

epd

Feilloos van registreren naar declaratie en facturatie

Careweb ondersteunt de hulpverlener zodat vóór, tijdens en ná de behandeling de juiste informatie wordt ingevoerd. De hulpverlener kan aldus het dossier compleet maken en gereed maken voor declaratie. Het declareren kan volledig automatisch door Careweb worden uitgevoerd, al kunt u ook uw backoffice handmatig de declaraties laten doorvoeren.

Financieringsvormen

De hulpverlener registreert, Careweb leidt af binnen welke financieringsvorm de registratie gedeclareerd dient te worden. Hierdoor is Careweb voor de hulpverlener een intuïtief, vriendelijk systeem, terwijl het aan de ‘achterkant’ een pakket aan financieringsregimes kan afhandelen.

Careweb zorgt voor een feilloze financiële afhandeling. 

Careweb heeft de mogelijkheid om binnen vrijwel alle gebruikelijke financieringsregimes te werken. In de agenda kunnen zorgverleners de zorg registreren die ze verlenen. Ze hebben geen afzonderlijke systemen nodig. Ook als een cliënt overstapt van het ene naar het andere zorgtype kan dit geruisloos binnen Careweb.