Senior Java developer in Utrecht (32-40 uur)

Innovatie en nieuwe technieken gebruiken om de zorg te verbeteren is wat er bij ons centraal staat. Je wilt in een team kunnen ontwikkelen en state-of-the-art software maken die garandeert dat er meer tijd naar de zorg gaat. Nieuwe functionaliteiten bedenken en deze ook bouwen. Iedereen heeft zijn eigen talent, en deze baan biedt je de mogelijkheid om deze talenten verder te kunnen ontwikkelen en uit te breiden. Je bent niet bang om verantwoordelijkheden op je te nemen en naar je toe te trekken.

In deze senior functie draag je zelfstandig bij aan ontwikkeling en onderhoud van Careweb. Je werkt samen met ons development team, spart met seniors en begeleidt juniors. Technische schaalbaarheid, performance, stabiliteit en security zijn dagelijkse aandachtsgebieden, net als focus op architectuur om keuzes te maken die mogelijkheden creëren. Niet alleen de problemen van vandaag oplossen, maar vooral voorsprong creëren voor morgen is van groot belang. Onze developers zijn de spil van de organisatie en zijn verantwoordelijk voor het grootste single-instance webbased Elektronisch Patiënten Dossier van Nederland. Wij gaan voor optimaal gebruikersgemak met de hoogste privacybescherming.

Wij bieden jou

 • Uitdagend en maatschappelijk relevant werk in de zorg
 • Flexibele werktijden
 • Optie tot winstdelingsregeling
 • Wekelijkse vrijdagmiddagborrels
 • Elke dinsdag bootcamp onder begeleiding van een personal trainer

We gebruiken de volgende tools en technieken:

 • Buildstraat: Git, Gradle, IntelliJ, Nexus.
 • Backend: MS SQL Server, Karaf OSGi/WEB container, Hibernate 3, Spring 3, Apache CXF, ActiveMQ, EhCache, XStream, Xalan, JUnit/Mockito
 • Frontend: JSP, jQuery, Typescript, React, Flux, JSS.

Onze applicatie heeft diverse koppelingen met andere systemen via SOAP en REST interfaces. Met behulp van XSLT plugins kunnen onze klanten het systeem uitbreiden met eigen schermen, exports en dossiercontroles.

Wie zijn wij?

Careweb is een groeiend en innovatief softwarebedrijf op het gebied van zorg. Careweb is het grootste multi-tenant EPD in de (private) cloud.

We hebben maar één focus; verminder de administratieve werkzaamheden zodat hulpverleners hun tijd kunnen besteden aan cliënten in de specialistische- en basis GGZ, WMO, WLZ, forensische zorg en jeugdzorg.

Bij Careweb geloven we in ons product. We maken software, maar we zien onszelf als onderdeel van de zorg en proberen deze te verbeteren. Kernwaarden binnen Careweb zijn: kwaliteit, autonomie, duurzaamheid en eerlijkheid. We rekenen op elkaar, steunen elkaar en mijden de confrontatie niet. Bij Careweb heerst een informele cultuur, waarin eigen inbreng en verantwoordelijkheid een grote rol spelen. Careweb is uniek, veelzijdig, transparant en betrokken.

Wij vragen van jou

 • WO denk- en werkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring met Java EE
 • Een oplossing- en klantgerichte instelling

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar sales@careweb.nl en wij nemen contact met je op.

Een kijkje in onze organisatie: