Careweb

Careweb agenda: de kern van de zaak

Jij de feiten, wij de rest

De gebruiksvriendelijke online agenda is de verzamelplek voor alle relevante informatie, ongeacht financieringsvorm of contractpartij. Je registreert alleen de feiten. De ingebouwde coach begeleidt je in het proces. Aan de ‘achterkant’ zorgt Careweb dat de input wordt gecontroleerd en gevalideerd conform contractafspraken en rekenregels, inzichtelijk gemaakt voor betrokken collega’s en verwerkt in rapportages en declaraties. 

Jij registreert de feiten | Careweb verwerkt de input in dossier, facturering, declaratie en rapportage

Overzicht met één muisklik

Verschillende typen financiering (Jeugdwet, Wmo, Wlz, basis/specialistische ggz) worden in de Careweb-agenda eenvoudig gecombineerd en veilig verwerkt. De gegevens uit de agenda worden automatisch opgeslagen in het cliëntendossier. Met één muisklik is per cliënt de historie van alle activiteiten en contacten zichtbaar voor betrokken behandelaars.

Jeroen Jansen, Meneer Jansen

“Ik verdiep me in wat speelt in een zorgorganisatie en hoe het proces er uit ziet. Van daaruit wil ik verbeteren waar mogelijk en het (administratieve) werk van de zorgverlener wegnemen of eenvoudiger maken”

Chris Sleegers, Praktijk Schoudieck

“Careweb maakt het mogelijk mijn tijd te besteden aan de dingen waar ik goed in ben!”

Kees Verduijn, Topzorg, Badhoevedorp

“Het financieel dashboard geeft mij als manager altijd en overal de mogelijkheid de resultaten in te zien en waar nodig bij te sturen”

Anita Gerardsen, Zorgpunt Brabant

“Het is voor mij en mijn collega’s een verademing om te werken met de agenda van Careweb. Alleen de feiten invoeren en erop kunnen vertrouwen dat de rest goed en betrouwbaar wordt geregeld: top!”

Jan de Korte, Praktijk inSane Badhoevedorp

“Voor ons betekent de overstap naar Careweb: verbetering van dossiervoering, verhoging van de registratiegraad, terugdringen van overhead, toename van rendement, transparantie voor management, grip op budgetten en declaraties.”

  

“Omdat we merkten hoe prettig het werkte met de Careweb FZ-modules, hebben we uiteindelijk besloten volledig over te stappen op Careweb. Geen dag spijt gehad!”

Met de agenda van Careweb ECD hebben we de registratie van zorg teruggebracht tot de kern.

  • Ondersteuning van outputgerichte, inspannings­gerichte en taakgerichte zorg.
  • Careweb ondersteunt het complete berichten­verkeer en rechtstreekse (bulk) declaratie via Vecozo. Veilig en betrouwbaar door NEN7510 en ISAE 3402 Type II
  • Eenvoudige aanlevering van gegevens aan het CBS.
  • Alle kennis, ervaring en support van ons Careweb-team.
  • Voldoen aan de strengste privacy- en veiligheidseisen.