Careweb

Alle functies van Careweb

Careweb vermindert de administratieve last van zorgverleners en reduceert de overhead voor instellingen en praktijken.

  • Compleet online cliëntendossier en zorgmanagementsysteem.
  • IJzersterke declaratie- en verantwoordingsmodules.
  • Koppelingen met alle denkbare financieringsstromen.
  • Altijd en overal (online) beschikbaar.

De gebruiksvriendelijke agenda vormt de basis van alle Careweb-functionaliteiten

Meer regie, inzicht, tijd en werkplezier

Careweb ECD is een slim instrument om je werk nog beter te doen en je praktijk of instelling gezond te houden. Het biedt je meer regie, meer inzicht, meer tijd, betere samenwerking en meer werkplezier. Vanuit de gebruiksvriendelijke agenda – de basis van het ECD – verwerkt Careweb afspraken en aantekeningen in dossiers, declaraties, facturering en rapportages.

Grip op financiën

Als eerste ECD-ontwikkelaar heeft Careweb een ISAE3402 type 2 certificaat voor basis- en specialistische ggz. Careweb is bovendien de eerste applicatie voor zorgmanagement die compliance met de NZa-beleidsregels voor het Zorgprestatiemodel met een ISAE3402 type II verklaring heeft geborgd! Dat betekent voor onze gebruikers dat de zelfcontrole op veel punten is afgedekt en dat een flinke besparing mogelijk is op de accountantsverklaringen. Het stroomlijnen van de administratieve organisatie zorgt bovendien bij al onze klanten voor meer stabiliteit en efficiency.

Maatwerk met Careweb ontwikkelkit

In Careweb kun je als zorgaanbieder de eigen werkprocessen eenvoudig inrichten. Van eigen behandelplannen, formulieren en verslagen tot het monitoren van primaire processen. Van dossiercontroles, restitutienota’s en functieviews tot exports en integraties met externe systemen. Het ECD breid je naar eigen wens uit met de zelfontwikkelkit. Natuurlijk helpen wij je hier graag bij!

Jeroen Jansen, Meneer Jansen

“Ik verdiep me in wat speelt in een zorgorganisatie en hoe het proces er uit ziet. Van daaruit wil ik verbeteren waar mogelijk en het (administratieve) werk van de zorgverlener wegnemen of eenvoudiger maken”

Chris Sleegers, Praktijk Schoudieck

“Careweb maakt het mogelijk mijn tijd te besteden aan de dingen waar ik goed in ben!”

Kees Verduijn, Topzorg, Badhoevedorp

“Het financieel dashboard geeft mij als manager altijd en overal de mogelijkheid de resultaten in te zien en waar nodig bij te sturen”

Anita Gerardsen, Zorgpunt Brabant

“Het is voor mij en mijn collega’s een verademing om te werken met de agenda van Careweb. Alleen de feiten invoeren en erop kunnen vertrouwen dat de rest goed en betrouwbaar wordt geregeld: top!”

Jan de Korte, Praktijk inSane Badhoevedorp

“Voor ons betekent de overstap naar Careweb: verbetering van dossiervoering, verhoging van de registratiegraad, terugdringen van overhead, toename van rendement, transparantie voor management, grip op budgetten en declaraties.”

  

“Omdat we merkten hoe prettig het werkte met de Careweb FZ-modules, hebben we uiteindelijk besloten volledig over te stappen op Careweb. Geen dag spijt gehad!”

Careweb agenda

Registreer de feiten, Careweb doet de rest.

Financieel dashboard

24/7 overzicht, inzicht en sturing.