Careweb

Financieel dashboard Alle info in één overzicht

Hou de organisatie gezond

Met de functie Financieel dashboard zie je in één helder overzicht waar zich problemen voordoen in het declaratieproces. Het financiële dashboard is net als het registratie-dashboard, een tool om te kunnen sturen en je organisatie gezond te houden. Het registratie dashboard geeft inzicht in de registratie van de geleverde zorg. Het financiële dashboard bekijkt de vervolgstap: de declarabiliteit van deze registraties.

Altijd up-to-date | de declaribiliteit van registraties helder in beeld

Kosten en opbrengsten in balans

Het financieel dashboard maakt inzichtelijk wat de kosten en de opbrengsten van de geleverde zorg zijn en tegenover welke gemaakte kosten onverhoopt (nog) geen opbrengsten staan. Daarnaast biedt het handvatten om alsnog zoveel mogelijk opbrengsten aan de kosten toe te voegen. Het Financieel dashboard wordt gefaseerd ingevoerd en is al beschikbaar voor de ZPM en voor Forensische zorg.

Jeroen Jansen, Meneer Jansen

“Ik verdiep me in wat speelt in een zorgorganisatie en hoe het proces er uit ziet. Van daaruit wil ik verbeteren waar mogelijk en het (administratieve) werk van de zorgverlener wegnemen of eenvoudiger maken”

Chris Sleegers, Praktijk Schoudieck

“Careweb maakt het mogelijk mijn tijd te besteden aan de dingen waar ik goed in ben!”

Kees Verduijn, Topzorg, Badhoevedorp

“Het financieel dashboard geeft mij als manager altijd en overal de mogelijkheid de resultaten in te zien en waar nodig bij te sturen”

Anita Gerardsen, Zorgpunt Brabant

“Het is voor mij en mijn collega’s een verademing om te werken met de agenda van Careweb. Alleen de feiten invoeren en erop kunnen vertrouwen dat de rest goed en betrouwbaar wordt geregeld: top!”

Jan de Korte, Praktijk inSane Badhoevedorp

“Voor ons betekent de overstap naar Careweb: verbetering van dossiervoering, verhoging van de registratiegraad, terugdringen van overhead, toename van rendement, transparantie voor management, grip op budgetten en declaraties.”

  

“Omdat we merkten hoe prettig het werkte met de Careweb FZ-modules, hebben we uiteindelijk besloten volledig over te stappen op Careweb. Geen dag spijt gehad!”

Met het Financieel dashboard van Careweb hou je de financiële kant van de zorg overzichtelijk en in balans.

  • Slimme managementtool voor overzicht en sturing.
  • Altijd en overal (online) te gebruiken.
  • Meer financiële stabiliteit en efficiency.
  • Beschikbaar voor zorg onder het ZPM- en ZPMF-regime.
  • Problemen in declaratieeproces in één scherm zichtbaar.