Careweb

Careweb zorgt dat jij beter kunt zorgen

Careweb biedt een compleet, veilig, en 100% webbased ECD voor de ZPM, Jeugdzorg, WMO, WLZ & Forensische zorg

  • Informatie overzichtelijk vanuit je hoofdscherm en het dashboard
  • IJzersterke declaratie-module, moeiteloos voldoen aan wet- en regelgeving
  • Makkelijk schakelen tussen de agenda en je cliëntdossiers 
  • Altijd financieel overzicht met het dashboard en de exports
  • Veilig en betrouwbaar door NEN7510 en ISAE 3402 Type II.
  • Ontwikkeld met kennis van de zorg en hart voor professionals.
  • Support van ons team, dat naast je staat en meedenkt.

Inzicht creëert tijd | Wees de beste zorgverlener die je kunt zijn

Inzicht creëert tijd

Als zorgaanbieder heb je te maken met veranderende wet- en regelgeving en complexe financieringsstromen. Soms lijkt dat best ver af te staan van waar het jou om gaat: cliënten verder helpen. Wees de beste zorgverlener die je kunt zijn. Ons ECD geeft jou de tijd en ruimte om het verschil te maken. 

Inzicht vergroot kwaliteit

Careweb bevat alle tools voor een gezonde bedrijfsvoering.

Jeroen Jansen, Meneer Jansen

“Ik verdiep me in wat speelt in een zorgorganisatie en hoe het proces er uit ziet. Van daaruit wil ik verbeteren waar mogelijk en het (administratieve) werk van de zorgverlener wegnemen of eenvoudiger maken”

Chris Sleegers, Praktijk Schoudieck

“Careweb maakt het mogelijk mijn tijd te besteden aan de dingen waar ik goed in ben!”

Kees Verduijn, Topzorg, Badhoevedorp

“Het financieel dashboard geeft mij als manager altijd en overal de mogelijkheid de resultaten in te zien en waar nodig bij te sturen”

Anita Gerardsen, Zorgpunt Brabant

“Het is voor mij en mijn collega’s een verademing om te werken met de agenda van Careweb. Alleen de feiten invoeren en erop kunnen vertrouwen dat de rest goed en betrouwbaar wordt geregeld: top!”

Jan de Korte, Praktijk inSane Badhoevedorp

“Voor ons betekent de overstap naar Careweb: verbetering van dossiervoering, verhoging van de registratiegraad, terugdringen van overhead, toename van rendement, transparantie voor management, grip op budgetten en declaraties.”

  

“Omdat we merkten hoe prettig het werkte met de Careweb FZ-modules, hebben we uiteindelijk besloten volledig over te stappen op Careweb. Geen dag spijt gehad!”

Wij zijn er voor jou

Careweb weet wat er speelt in de zorg. We begrijpen de complexiteit en kennen de uitdagingen. We weten ook wat werken in de zorg zo geweldig kan maken.
Al meer dan 20 jaar maken wij slimme IT-oplossingen voor ZZP’ers, praktijken & instellingen die gaan voor zorg op menselijke maat. We zijn van vele ‘markten’ thuis:

De GGZ (ZPM)

Je biedt psychische zorg vanuit het Zorgprestatiemodel. Careweb ondersteunt je met slimme tools. Jouw registratie vertalen we naar rapportages, declaratie en verantwoording.

Jeugdhulp

Jeugdhulp is belangrijk, maar ook ingewikkeld (geregeld). Met steun van de helpdesk kun je specifieke afspraken per gemeente in het ECD invoeren. 

WMO

Je biedt maatschappelijke ondersteuning aan een of meerdere gemeenten. Careweb helpt je met de dossiervorming, het berichtenverkeer en de declaraties.

WLZ

Ook voor de rapportage en declaratie van langdurige zorg heeft Careweb een specifieke module. 

Je biedt Forensische zorg. Careweb heeft voor jou een gebruiksvriendelijke registratie- en declaratie-oplossing volgens het zorgprestatiemodel.

Variabel maatwerk

Voor zorg en dienstverlening die niet loopt via de verschillende zorgsectoren heeft Careweb een extra module, hier kun je per client/opdracht vastleggen wat de afspraken zijn.