Careweb

Careweb verdient zichzelf terug

Kies het pakket dat bij je past

We vragen geen investeringen in hard- en/of software: een internet-verbinding volstaat. Careweb heeft drie heldere, all-in ECD-pakketten, aangevuld met extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld afspraakreminders en E-health-koppelingen. In alle pakketten kun je in een paar stappen zelf de zorg declareren via Vecozo, maar handmatige facturen zijn ook mogelijk.

De startfee voor de basisinrichting en introductietraining is voor alle pakketten eenmalig € 250,-. Het basispakket (€ 40,- per medewerkersaccount per maand) is voor ZZP’ers & kleine praktijken een slimme keuze. Het pluspakket (€ 50,- per maand per medewerkersaccount) geeft je als zorgaanbieder mogelijkheden om te werken in meerdere zorgvormen, bijvoorbeeld ZPM en jeugdhulp. En het All-in pakket (€ 60,- per maand per medewerkersaccount) is er speciaal voor integrale zorgaanbieders met een breed zorgaanbod. Voor grotere instellingen (meer dan 50 accounts) is een staffelkorting mogelijk.

Heb je, specifiek voor jouw instelling, maatwerk nodig? Dan gaan we in overleg en maken we een voorstel over de mogelijkheden, inclusief offerte en heldere afspraken over hoe we het gaan aanpakken.

Careweb heeft een uitgebreide, flexibele basis die voortdurend wordt aangepast op de wensen van onze klanten en de wet-en regelgeving in de zorg. Je kunt er op rekenen dat je werkt met een up-to-date ECD.

Bij Careweb weet je wat de kosten zijn

Jeroen Jansen, Meneer Jansen

“Ik verdiep me in wat speelt in een zorgorganisatie en hoe het proces er uit ziet. Van daaruit wil ik verbeteren waar mogelijk en het (administratieve) werk van de zorgverlener wegnemen of eenvoudiger maken”

Chris Sleegers, Praktijk Schoudieck

“Careweb maakt het mogelijk mijn tijd te besteden aan de dingen waar ik goed in ben!”

Kees Verduijn, Topzorg, Badhoevedorp

“Het financieel dashboard geeft mij als manager altijd en overal de mogelijkheid de resultaten in te zien en waar nodig bij te sturen”

Anita Gerardsen, Zorgpunt Brabant

“Het is voor mij en mijn collega’s een verademing om te werken met de agenda van Careweb. Alleen de feiten invoeren en erop kunnen vertrouwen dat de rest goed en betrouwbaar wordt geregeld: top!”

Jan de Korte, Praktijk inSane Badhoevedorp

“Voor ons betekent de overstap naar Careweb: verbetering van dossiervoering, verhoging van de registratiegraad, terugdringen van overhead, toename van rendement, transparantie voor management, grip op budgetten en declaraties.”

  

“Omdat we merkten hoe prettig het werkte met de Careweb FZ-modules, hebben we uiteindelijk besloten volledig over te stappen op Careweb. Geen dag spijt gehad!”
Als uitbreiding op de basislicentie zijn er bij Careweb diverse modules en koppelingen mogelijk, bijvoorbeeld Zorgdomein, Embloom, Therapieland en Medimo. Eenmalig berekenen we – afhankelijk van de grootte van de organisatie – implementatiekosten (inclusief training).
Alleen betalen wat je gebruikt.
Veilig door NEN 7510 en ISAE 3402 type 2.
Werken in de cloud.
Wij voldoen aan AVG.