Careweb

Over Careweb - dit is wie wij zijn

Onze missie
Samen de zorg beter maken

Careweb ontwikkelt software, maar we zijn geen typisch softwarebedrijf.  Onze missie is niet om standaard ICT-oplossingen te maken. Wat wij willen – en waar wij ons 100% voor inzetten – is samen de zorg beter maken. En omdat we uitblinken in ICT, is dát hoe we te werk gaan: innovatieve, veilige software ontwikkelen om  de zorg slim te digitaliseren. Dat lukt natuurlijk niet altijd, de zorg is ingewikkeld en we hebben niet alles in de hand. Maar we doen onze uiterste best. Er is een wereld te winnen!

Wat Careweb als ECD bijzonder maakt is dat we, net als de klanten die kiezen voor Careweb, principieel denken en doen ‘van klein naar groot’. Zodat cliënten de zorg op maat krijgen die ze nodig hebben, zorgprofessionals optimale ruimte voor hun cliënten hebben en organisaties het werk van professionals optimaal kunnen faciliteren. We zijn dus een eigenzinnige club, speciaal voor eigenzinnige mensen. 

Als team werken we graag en veel samen in onze open, informele werkcultuur. In onderling vertrouwen en met professionele vrijheid en verantwoordelijkheid. We werken online, maar ook in ons oude pand op de Mailiebaan in Utrecht. We vinden het leuk als we zorgprofessionals op bezoek hebben, en we gaan ook zelf graag op pad. Want in het onderling contact ontstaan de beste ideëen. We worden blij van persoonlijk contact, van de professional met een slim verbeteridee en ook van de zorgondernemer die even lekker met ons mee-luncht. En ja. We houden van duurzaam, en vinden het leuk om  te leven en werken in volle diversiteit

Inzicht creëert tijd | weten waar je staat geeft ruimte om te groeien

Zorg is ontmoeten

Wij geloven in de kracht van transparantie en samenwerking. Door steeds in contact te blijven met onze klanten, weten we precies waar voor hen de uitdagingen liggen. We signaleren tijdig wat er nog beter kan, hoe we ons ECD nog gebruiksvriendelijker kunnen maken. We zijn betrokken, denken mee, werken proactief. Verbeteringen en updates zijn direct voor al onze klanten beschikbaar.

Jeroen Jansen, Meneer Jansen

“Ik verdiep me in wat speelt in een zorgorganisatie en hoe het proces er uit ziet. Van daaruit wil ik verbeteren waar mogelijk en het (administratieve) werk van de zorgverlener wegnemen of eenvoudiger maken”

Chris Sleegers, Praktijk Schoudieck

“Careweb maakt het mogelijk mijn tijd te besteden aan de dingen waar ik goed in ben!”

Kees Verduijn, Topzorg, Badhoevedorp

“Het financieel dashboard geeft mij als manager altijd en overal de mogelijkheid de resultaten in te zien en waar nodig bij te sturen”

Anita Gerardsen, Zorgpunt Brabant

“Het is voor mij en mijn collega’s een verademing om te werken met de agenda van Careweb. Alleen de feiten invoeren en erop kunnen vertrouwen dat de rest goed en betrouwbaar wordt geregeld: top!”

Jan de Korte, Praktijk inSane Badhoevedorp

“Voor ons betekent de overstap naar Careweb: verbetering van dossiervoering, verhoging van de registratiegraad, terugdringen van overhead, toename van rendement, transparantie voor management, grip op budgetten en declaraties.”

  

“Omdat we merkten hoe prettig het werkte met de Careweb FZ-modules, hebben we uiteindelijk besloten volledig over te stappen op Careweb. Geen dag spijt gehad!”

Betrouwbare partner voor GGZ en sociaal domein

Wij kennen de ins & outs van de GGZ en het sociaal domein. De ontwikkelingen volgen we op de voet. We weten voor wat de actuele regels zijn rond registratie, validatie en declaratie. Onze jarenlange ervaring en expertise maakt Careweb een waardevolle partner voor praktijken en instellingen. Samen kunnen we de kosten drukken, de kwaliteit van de zorg verbeteren en het werkgeluk van zorgverleners vergroten!

Careweb partners

Samen staan we sterker. Voor aanvullende diensten en specialismen werken wij samen met een vast netwerk van betrouwbare partners.

Werken bij Careweb

Werken bij Careweb betekent elke dag met plezier en voldoening werken aan verbetering van de zorg. Iets voor jou?