Careweb

Careweb voor de GGZ

De basis voor een gezonde bedrijfsvoering

Careweb is een gebruiksvriendelijke tool om te helpen je doelen te bereiken. De basis voor een gezonde bedrijfsvoering in de ggz. Onze gebruikers geven aan dat ze tevreden zijn met een betere dossiervoering, groeiend rendement, minder overhead, meer transparantie, betere samenwerking, tevreden medewerkers en stevige grip op budgetten en declaraties.

Careweb weet wat er speelt in de ggz | wij helpen je verder met betrouwbare oplossingen

Het ECD dat voor jou werkt

Als professional in het Zorgprestatiemodel (ZPM) kun je er gerust op zijn dat Careweb continu aan oplossingen werkt waarmee jij je werk efficiënter en met meer plezier kunt doen. Zo zorgt Careweb er onder meer voor dat je nooit boven je zorgtoewijzing kunt declareren. Zorgbudgetten en -plafonds kun je op verschillende niveaus bewaken, zodat je op tijd kunt bijsturen.

Jeroen Jansen, Meneer Jansen

“Ik verdiep me in wat speelt in een zorgorganisatie en hoe het proces er uit ziet. Van daaruit wil ik verbeteren waar mogelijk en het (administratieve) werk van de zorgverlener wegnemen of eenvoudiger maken”

Chris Sleegers, Praktijk Schoudieck

“Careweb maakt het mogelijk mijn tijd te besteden aan de dingen waar ik goed in ben!”

Kees Verduijn, Topzorg, Badhoevedorp

“Het financieel dashboard geeft mij als manager altijd en overal de mogelijkheid de resultaten in te zien en waar nodig bij te sturen”

Anita Gerardsen, Zorgpunt Brabant

“Het is voor mij en mijn collega’s een verademing om te werken met de agenda van Careweb. Alleen de feiten invoeren en erop kunnen vertrouwen dat de rest goed en betrouwbaar wordt geregeld: top!”

Jan de Korte, Praktijk inSane Badhoevedorp

“Voor ons betekent de overstap naar Careweb: verbetering van dossiervoering, verhoging van de registratiegraad, terugdringen van overhead, toename van rendement, transparantie voor management, grip op budgetten en declaraties.”

  

“Omdat we merkten hoe prettig het werkte met de Careweb FZ-modules, hebben we uiteindelijk besloten volledig over te stappen op Careweb. Geen dag spijt gehad!”

Met Careweb zijn zorg­aan­bieders binnen de GGZ verzekerd van:

  • Standaard de dynamische HONOS-vragenlijst.
  • Alle registratie vanuit de agenda, Careweb declareert automatisch.
  • Een ijzersterke validatie- en declaratiemodule.
  • Veilig en betrouwbaar door NEN7510 en ISAE 3402 Type II.
  • Voldoen aan de strengste privacy- en veiligheidseisen.
  • Gebruiksvriendelijk en altijd en overal (online) beschikbaar.
  • Alle kennis, ervaring en support van ons Careweb team.