Careweb

Careweb voor het sociaal domein

Het ECD met een hart voor mensen

Iedere gemeente heeft haar eigen eisen als het gaat om verantwoording en declaraties van verleende zorg. De regelgeving en financiering is complex, en budget­bewaking is cruciaal voor een gezonde bedrijfs­voering. Voor instellingen en praktijken die gemeentelijk gefinancierde zorg verlenen, is een slim en flexibel ECD dan ook onmisbaar. Careweb combineert jarenlange ervaring in de zorg met slimme digitale oplossingen en een groot hart voor mensen.

Careweb kent de ins & outs van het sociaal domein | daar kun je op rekenen

Meer tijd, aandacht en energie voor cliënten

Bij Careweb is de agenda de verzamelplek voor alle relevante informatie. Hier kun je alle afspraken, verrichtingen en aantekeningen kwijt. Ingebouwde controles en meldingen helpen je verantwoorde zorg te leveren, binnen budgetten te blijven en te voldoen aan de strengste privacy- en veiligheidseisen. Zo heb jij meer tijd, aandacht én energie voor je cliënten.

Jeroen Jansen, Meneer Jansen

“Ik verdiep me in wat speelt in een zorgorganisatie en hoe het proces er uit ziet. Van daaruit wil ik verbeteren waar mogelijk en het (administratieve) werk van de zorgverlener wegnemen of eenvoudiger maken”

Chris Sleegers, Praktijk Schoudieck

“Careweb maakt het mogelijk mijn tijd te besteden aan de dingen waar ik goed in ben!”

Kees Verduijn, Topzorg, Badhoevedorp

“Het financieel dashboard geeft mij als manager altijd en overal de mogelijkheid de resultaten in te zien en waar nodig bij te sturen”

Anita Gerardsen, Zorgpunt Brabant

“Het is voor mij en mijn collega’s een verademing om te werken met de agenda van Careweb. Alleen de feiten invoeren en erop kunnen vertrouwen dat de rest goed en betrouwbaar wordt geregeld: top!”

Jan de Korte, Praktijk inSane Badhoevedorp

“Voor ons betekent de overstap naar Careweb: verbetering van dossiervoering, verhoging van de registratiegraad, terugdringen van overhead, toename van rendement, transparantie voor management, grip op budgetten en declaraties.”

  

“Omdat we merkten hoe prettig het werkte met de Careweb FZ-modules, hebben we uiteindelijk besloten volledig over te stappen op Careweb. Geen dag spijt gehad!”

Met Careweb zijn zorg­aan­bieders binnen het sociaal domein verzekerd van:

  • Ondersteuning van outputgerichte, inspannings­gerichte en taakgerichte zorg.
  • Careweb ondersteunt het complete berichten­verkeer en rechtstreekse (bulk) declaratie via Vecozo. Veilig en betrouwbaar door NEN7510 en ISAE 3402 Type II
  • Eenvoudige aanlevering van gegevens aan het CBS.
  • Alle kennis, ervaring en support van ons Careweb-team.
  • Voldoen aan de strengste privacy- en veiligheidseisen.