Careweb

Careweb voor Forensische Zorg

Eenvoudig registreren, valideren en declareren van Forensische Zorg

Al vanaf de start in 2003 heeft Careweb een groot aantal klanten met een ‘forensische tak’. Voor hen ontwikkelden wij speciale modules om de registratie, validatie en declaratie van forensische zorg zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. De Careweb FZ modules voldoen aan Vecozo standaarden en kunnen eenvoudig naast je huidige applicatie geïmplementeerd worden, ook voor een beperkt aantal forensische cliënten.

Forensische Zorg binnen het geheel van ggz | maak het eenvoudig met Careweb FZ-implementatie

Volledige ontzorging van zorg­professionals

Voor hulpverleners werkt het Careweb ECD intuïtief: ons doel is tenslotte om hen werk uit handen te nemen. Zij registreren hun verrichtingen en activiteiten in de gebruiksvriendelijke agenda. Aan de ‘achterkant’ verwerken wij die input en rekenen precies uit hoe de zorg er per cliënt heeft uitgezien. De coaching functie signaleert (onder meer) direct als registraties niet kloppen met wet- en regelgeving of met interne afspraken.

Jeroen Jansen, Meneer Jansen

“Ik verdiep me in wat speelt in een zorgorganisatie en hoe het proces er uit ziet. Van daaruit wil ik verbeteren waar mogelijk en het (administratieve) werk van de zorgverlener wegnemen of eenvoudiger maken”

Chris Sleegers, Praktijk Schoudieck

“Careweb maakt het mogelijk mijn tijd te besteden aan de dingen waar ik goed in ben!”

Kees Verduijn, Topzorg, Badhoevedorp

“Het financieel dashboard geeft mij als manager altijd en overal de mogelijkheid de resultaten in te zien en waar nodig bij te sturen”

Anita Gerardsen, Zorgpunt Brabant

“Het is voor mij en mijn collega’s een verademing om te werken met de agenda van Careweb. Alleen de feiten invoeren en erop kunnen vertrouwen dat de rest goed en betrouwbaar wordt geregeld: top!”

Jan de Korte, Praktijk inSane Badhoevedorp

“Voor ons betekent de overstap naar Careweb: verbetering van dossiervoering, verhoging van de registratiegraad, terugdringen van overhead, toename van rendement, transparantie voor management, grip op budgetten en declaraties.”

  

“Omdat we merkten hoe prettig het werkte met de Careweb FZ-modules, hebben we uiteindelijk besloten volledig over te stappen op Careweb. Geen dag spijt gehad!”

Met Careweb zijn aan­bieders van van Forensische Zorg verzekerd van:

  • Controle met Vecozo.
  • Volledig volgens de regels verantwoorden van de zorg, verblijf, diagnostiek en dagbesteding. Automatisch versturen van declara8es naar DJI.
  • Veilig en betrouwbaar door NEN7510 en ISAE 3402 Type II.
  • Een gebruiksvriendelijke agenda als basis voor registratie en declaratie.
  • FZ-berichtenverkeer maakt integraal onderdeel uit van de Careweb-omgeving.
  • Voldoen aan de strengste privacy- en veiligheidseisen.
  • Gebruiksvriendelijk en altijd en overal (online) beschikbaar.
  • Alle kennis, ervaring en support van ons Careweb-team.