Careweb

Senior officemanager: 24-32 uur

Een bijzondere baan!

Je werkt soms thuis, maar meestal ben je op ons mooie kantoor op de Maliebaan in Utrecht. Je voelt en maakt de sfeer, ziet wat er moet gebeuren en doet wat nodig is. Je bent zelfstartend, maar kunt ook delegeren aan collega’s. Je werkt met de collega’s van het serviceteam, met de developpers en ook met de directie. Je houdt van afwisseling en onverwachte zaken. Je werkt met humor en bent soms een beetje streng, dat werkt bij ons! Je kunt een verslag maken van een overleg, maar ook de lunch regelen. Je kunt dealen met eigenwijze collega’s. Een stukje administratie vind je leuk om te doen, en je bent er voor de planning van afspraken met onze klanten en leveranciers. Je signaleert pro-actief wat goed gaat en wat beter kan en bent een rots in de branding voor het hele team. Kennis van Careweb als gebruiker is een pré, maar als je wilt leren hoe het werkt is het ook goed natuurlijk. Je bent geen digibeet, dat gaat niet bij Careweb. Maar je bent ook geen ICT-er. Die hebben we genoeg. Je kunt het aangeven als je meer werk krijgt dan een gewoon mens aankan, je kunt dus ook voor jezelf zorgen.  
Kortom: Je zorgt als spin in het web voor de dagelijkse coördinatie bij Careweb. Jij maakt ons blij, en wij jou. Omdat we je hard nodig hebben! 
 
Ben jij of ken jij de officemanager die wij zoeken? Meld je dan bij service@careweb.nl, of bel met Linda Bijl, 06 22427765.