Koppeling Careweb Zorg management systeem en Jouw Omgeving

Per januari 2021 is Careweb gekoppeld met het eHealth platform Jouw Omgeving.

Synergie is het sleutelwoord voor deze samenwerking: ‘Door de naadloze aansluiting tussen beide applicaties, slagen we erin om de hulpverlener zoveel mogelijk tijd over te laten houden voor waar het uiteindelijk om draait: het leveren van optimale verantwoorde zorg’, aldus Siska Mesker, account manager bij Careweb.

Waar Jouw Omgeving de cliënt en zorgprofessional helpt om de communicatie en de behandeling transparanter en inzichtelijker te maken, biedt de integratie met Careweb de zorgprofessional de mogelijkheid om efficiënt zowel de registratie, validatie als declaratie van de geleverde online zorg uit te voeren.

Jouw omgeving

Jouw Omgeving biedt de zorgprofessional de mogelijkheid om cliënten online op een veilige en transparante manier te behandelen, begeleiden en ondersteunen. Het online Health platform is breed inzetbaar door de vele functionaliteiten en uitgebreide zorginhoudelijke content. Jouw Omgeving verbetert de communicatie met de cliënt en draagt zo bij aan een snellere vooruitgang van de cliënt.

De koppeling met Jouw omgeving wordt momenteel door klanten getest en daardoor leren we van de ervaringen zodat we indien nodig kunnen fine tunen.

De koppeling met Jouw Omgeving is niet de eerste koppeling tussen het Careweb EPD en eHealth platforms. Eerder zijn al koppelingen gerealiseerd met eHealth applicaties zoals Serviant, Embloom en Therapieland.