Careweb

Onze partners in zorg

Samen staan we sterker

Het klinkt als een cliché, maar wij geloven uit ervaring in de kracht van samenwerking. Als team, met onze klanten én met externe partners. Voor aanvullende diensten en specialismen werken wij daarom samen met een vast netwerk van betrouwbare partners. Net als wij denken onze partners met je mee, lopen zij voorop in hun vakgebied en hechten zij veel waarde aan transparantie en verantwoordelijkheid.

Bij Careweb geloven we in de kracht van samenwerken

De Ontzorgers Professionaliseert bedrijfsvoering

Het team van De Ontzorgers regelt de financiële administratie, de ICT-ondersteuning en de management­rapportages, zodat zorgprofessionals meer tijd overhouden voor hun eigen expertise. Zij doen dit in de vorm van een shared service concept, waarin zij de gehele bedrijfsvoering voor instellingen voeren of opereren op tijdelijke/projectmatige basis.

Meneer Jansen: Careweb op maat gemaakt

Jeroen Jansen is als technisch consultant gespecialiseerd in Careweb en het doorontwikkelen van de Careweb-toolkit. Hiervoor heeft hij een aantal uitbreidingen ontwikkeld die als abonnementen beschikbaar zijn. Daarnaast biedt Meneer Jansen maatwerkaanpassingen en trainingen.

Vennoten in de Zorg Ondersteuning in de GGZ

Laagdrempelige, eerlijke en transparante ondersteuning in de GGZ. De Vennoten in de Zorg bieden zowel praktische als adviserende ondersteuning in alle voorkomende administratieve en beleidsmatige activiteiten binnen de GGZ (ZPM, FZ, Jeugdzorg, WMO en WLZ)

Jeroen Jansen, Meneer Jansen

“Ik verdiep me in wat speelt in een zorgorganisatie en hoe het proces er uit ziet. Van daaruit wil ik verbeteren waar mogelijk en het (administratieve) werk van de zorgverlener wegnemen of eenvoudiger maken”

Chris Sleegers, Praktijk Schoudieck

“Careweb maakt het mogelijk mijn tijd te besteden aan de dingen waar ik goed in ben!”

Kees Verduijn, Topzorg, Badhoevedorp

“Het financieel dashboard geeft mij als manager altijd en overal de mogelijkheid de resultaten in te zien en waar nodig bij te sturen”

Anita Gerardsen, Zorgpunt Brabant

“Het is voor mij en mijn collega’s een verademing om te werken met de agenda van Careweb. Alleen de feiten invoeren en erop kunnen vertrouwen dat de rest goed en betrouwbaar wordt geregeld: top!”

Jan de Korte, Praktijk inSane Badhoevedorp

“Voor ons betekent de overstap naar Careweb: verbetering van dossiervoering, verhoging van de registratiegraad, terugdringen van overhead, toename van rendement, transparantie voor management, grip op budgetten en declaraties.”

  

“Omdat we merkten hoe prettig het werkte met de Careweb FZ-modules, hebben we uiteindelijk besloten volledig over te stappen op Careweb. Geen dag spijt gehad!”

Samenwerken met Careweb

Heb jij ideeën over hoe we samen de zorg nog verder kunnen verbeteren met ICT? Zie je mogelijkheden om als partners mooie oplossingen te realiseren waarmee zorg professionals meer tijd en inzicht ervaren? Neem gerust contact op!