Zo werkt het

Overzichtelijk

Bij onze applicaties staat het gebruiksgemak voorop. Direct vanuit de Careweb agenda registreert u wat u doet met uw cliënten. Van aanmelding en behandeling tot correspondentie en facturatie. Eenvoudig, compleet en overzichtelijk. Bovendien voorzien onze applicatie en modules in alle gegevens die u moet aanleveren aan kwaliteitsinstituten en uiteraard het DIS-informatiesysteem.

100% webbased

Al onze modules en applicaties zijn 100% webbased. Alleen een internetverbinding volstaat. Zo valt de administratie vanaf elke gewenste plek bij te werken. Het systeembeheer ligt geheel bij Careweb. Uiteraard zorgen wij ook voor een veilige verbinding.

Veilig

Wat u via de agenda invoert in het EPD van uw cliënt, kunt u gebruiken bij het maken van rapportages, managementoverzichten of facturen. Onze modules en applicaties zijn webbased. En uiteraard is Careweb bancair beveiligd en voldoen wij aan de strengste privacy eisen van het ministerie van VWS en het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

Het belang dat Careweb hecht aan beveiliging van persoonsgegevens en kwaliteitsbewaking wordt benadrukt via onze certificeringen en verklaringen. Careweb is in het bezit van het NEN 7510 certificaat – hét informatiebeveiligingscertificaat voor zorginstellingen -, en van de ISAE 3402 type II verklaring. Ons volledige primaire proces voldoet dus aan de strengste normen op het gebied van kwaliteit, beveiliging, continuïteit en betrouwbaarheid.