Over ons

Meer aandacht voor de zorg zelf

Patiënten en cliënten verdienen het om meer tijd en aandacht te krijgen van zorgverleners. Té vaak komt het voor dat de zorgverlener (te) weinig aandacht aan de cliënt kan geven, omdat hij met ‘het systeem’ bezig is. Careweb doet hier graag iets aan. Wij zijn thuis in de zorg en helpen de zorgverlener door administratieve rompslomp uit handen te nemen.

Hoe doen we dit?

Wij helpen u meer aandacht te kunnen geven aan uw cliënten met innovatieve, gebruiksvriendelijke ICT die volledig is afgestemd op het werk van de zorgverlener. Die bovendien altijd up-to-date is en met een perfecte balans tussen privacy voor de patiënt en transparantie voor gegarandeerd verantwoorde zorg. Onze professionals ontwikkelen en bouwen de 100% webbased ICT-oplossingen zelf, waardoor we individuele wensen hierin kunnen verwerken. Zo houden we het eenvoudig, efficiënt en bieden we de zorgverlener meer tijd voor de zorg zelf.

gebruiksvriendelijk elektronisch patiënten dossier

Onze klant staat centraal

Zorg is ontmoeten. We geloven in de kracht van nauwe samenwerking met onze klanten. Persoonlijke aandacht is de kern van alles wat we doen. We volgen ontwikkelingen in de zorg op de voet en stemmen onze oplossingen hierop af. Vragen en wensen van de klant staan bij ons centraal. Door transparant te communiceren maken onze klanten kennis met onze integriteit. Zo werken we aan duurzame relaties met klanten, partners en leden van ons eigen team.

Duurzaam en bewust

We handelen duurzaam en bewust vanuit een gezonde financiële basis: geld, energie, tijd en middelen komen ten goede aan de zorg door de ontwikkeling van effectieve tools. We voegen zo direct mogelijk waarde toe aan de zorg die onze klanten leveren. Zo is ons verdienmodel gekoppeld aan het succes van onze klanten. Alleen als de kwaliteit van de zorg verbetert en efficiëntie toeneemt, verdient Careweb. Zo komen we mét onze klanten tot de beste resultaten.

Ambitie

Ons streven is zoveel mogelijk zorgverleners en instellingen hoogwaardige zorg te laten leveren. Daar is groei voor nodig. We beschikken over de capaciteit, het talent en de daadkracht om onze portfolio aanzienlijk uit te breiden. We zetten vol in op de dialoog met onze klanten om continu duidelijk te hebben wat hun drijfveren, waarden, belangen en ambities zijn. We zijn onbegrensd nieuwsgierig en blijven onszelf, onze klanten en onze relaties verrassen.

Vacatures 

Klik hier voor de actuele vacatures