disclaimer

Disclaimer

Dit is de website van 12Care. 12Care is de handelsnaam van VOVB en Partners B.V. gevestigd aan de Maliebaan 127, 3581 CK te Utrecht.

Algemeen

12Care is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en streeft ernaar om de inhoud van deze website zoveel mogelijk juist en actueel te houden. Komt u desondanks iets tegen op de website dat niet correct of verouderd is? 

Dan stellen wij het bijzonder op prijs als u ons dat per email laat weten: info@careweb.nl

Geen medische behandeling

De informatie op deze website is zuiver informatief van aard en zal nooit verder gaan dan het verstrekken van (vrijblijvende) algemene informatie. De informatie op deze website is geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg en is beslist geen medische behandeling.
Wacht dus nooit met het inwinnen van advies door een professionele medische zorgverlener en negeer dit advies nooit vanwege informatie op deze website.
 
Indien 12Care u op haar website adviseert om contact op te nemen met uw behandelende zorgverlener, bent u er zelf verantwoordelijk voor om dat ook daadwerkelijk te doen. Hebt u naar aanleiding van enige informatie op deze website zorgen of vragen over uw gezondheid of behandeling, consulteer dan altijd zo spoedig mogelijk uw behandelend zorgverlener.

Auteursrecht

U mag de informatie op deze website alleen voor uzelf gebruiken. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande toestemming van 12Care informatie van deze website te verveelvoudigen of openbaar te maken. Alle (auteurs)rechten liggen bij 12Care.