Doelgroepen

Onze klanten – zowel instellingen als individuele praktijken – zijn organisaties die behandeling of begeleiding geven aan cliënten die dit nodig hebben. Het zijn organisaties die gebruiksvriendelijke software willen hebben waarmee ze voldoen aan de registratieverplichting die voortvloeit uit de WGBO. Daarnaast moet de software hen in staat stellen te declareren bij de verschillende debiteuren (meestal zorgverzekeraars of gemeenten).

Grotere, ondernemende organisaties stellen eisen aan zo min mogelijk overhead, overzichtelijke management informatie en duidelijkheid in de toegepaste wet- en regelgeving. Software kortom, die de medewerkers in staat stelt zich te focussen op het leveren van verantwoorde zorg en waarmee met een minimum aan handelingen de zorg ook uitbetaald wordt. Dit alles volgens de actuele wet- en regelgeving.

Meer informatie voor instellingen

Meer informatie voor praktijken

gebruiksvriendelijk elektronisch patiënten dossier

Financieringsvormen

De hulpverlener registreert, Careweb leidt af binnen welke financieringsvorm de registratie gedeclareerd dient te worden. Hierdoor is Careweb voor de hulpverlener een intuïtief, vriendelijk systeem, terwijl het aan de ‘achterkant’ een pakket aan financieringsregimes kan afhandelen.

Careweb zorgt voor een feilloze financiële afhandeling.

Careweb heeft de mogelijkheid om binnen vrijwel alle gebruikelijke financieringsregimes te werken. In de agenda kunnen zorgverleners de zorg registreren die ze verlenen. Ze hebben geen afzonderlijke systemen nodig. Ook als een cliënt overstapt van het ene naar het andere zorgtype kan dit geruisloos binnen Careweb.