Zet jij je ECD al in voor meer gemak en inzicht in de financiële administratie?

Besteed jij al minder tijd aan je financiële administratie?

Je vindt het als hulpverlener ongetwijfeld vervelend dat je zoveel tijd bezig bent met administratieve rompslomp. Tijd die je beter zou kunnen besteden aan de jongere die vastloopt, de oudere die eenzaam is of aan cliënten met psychische hulpvragen die dringend zorg nodig hebben. Het oplossen van de wachtlijsten is voor veel hulpverleners en zorginstellingen immers een belangrijke doelstelling. Tegelijkertijd weet je ook dat administratie, waaronder ook het financiële stuk, er gewoon bij hoort. Dit betekent wel dat je graag zo slim en efficiënt mogelijk met je beschikbare tijd omgaat, zodat je zoveel mogelijk tijd overhoudt voor het helpen van je cliënt of patiënt. Dáár ben je uiteindelijk hulpverlener voor geworden, niet voor het administratieve deel van je functie.

Kies voor meer gemak en inzicht in de financiële administratie

Heb je er ooit bij stilgestaan dat de keuze voor je ECD bij kan dragen aan meer gemak en inzicht omdat je je financiële administratie in het juiste pakket correct en gemakkelijk in kunt voeren? Denk bijvoorbeeld aan zaken als inzicht in je budget, of prognoses die je zou kunnen maken op basis van de declaratiebedragen die je verwacht. Maar ook inzicht in onderhanden en geleverde zorg zou je met één druk op de knop boven tafel moeten kunnen krijgen. Wanneer je op die manier naar je ECD kijkt, dan wordt dit in plaats van een kostenpost een driver voor je onderneming. Een driver die je niet alleen gemak oplevert, maar ook tijd bespaart waardoor je meer gesprekstijd voor je cliënten en/of patiënten overhoudt. Op die manier wordt je ECD ook een driver voor het behalen van je zorgdoelstellingen. Wanneer je kiest voor een gebruiksvriendelijk, compleet 100% webbased ECD en ZorgManagementSysteem, dan houd je niet alleen extra tijd voor zorgen over, ook ervaar je direct grip op je financiën.

Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder

Kortom, alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder. Wil je meer weten over dit onderwerp of loop je dag in dag uit vast doordat je te weinig tijd hebt voor hetgeen je eigenlijk wil doen? Neem dan even contact met ons op, we denken graag met je mee.